Προφίλ Εταιρίας

theotokis
Θεοτόκης Αυξεντίου
Γενικός Διευθυντής

Η εταιρεία που φέρει την ονομασία Clean Master, προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επιζητούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και να δουλεύουμε πιο επαγγελματικά, ώστε να προσφέρουμε ό,τι αναμένουν οι πελάτες μας, οι οποίοι μας έχουν τοποθετήσει πρώτους και τους ευχαριστούμε που μας προτιμούν.

Η εταιρεία μας ασχολείται κυρίως με το καθάρισμα χαλιών και την αποθήκευσή τους. Παρέχουμε στον πελάτη, άμεση παραλαβή και παράδοση του χαλιού του. Προσφέρουμε επίσης καθάρισμα σαλονιών, στρωμάτων, κουρτινών, με πλήρη επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας πάντοτε οικολογικά προϊόντα.

Το εργοστάσιο μας, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Βιομηχανική Περιοχη Αραδίππου, διαμορφώθηκε εσωτερικά και εξωτερικά, με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργεί με καλύτερη αποδοτικότητα και με ασυναγώνιστες τιμές.

Το να καθαρίζονται σε τακτά και σταθερά χρονικά διαστήματα τα χαλιά, κουρτίνες και καναπέδες σας είναι βασικό στο να επιμηκύνουν τη ζωή τους και την διατήρησή τους στο επίπεδο που βρισκόντουσαν όταν πρωτοαγοράστηκαν. Το να αγνοεί κάποιος αυτή τη ανάγκη, θα είναι κάτι που θα τον αναγκάσει να προβεί σε πρόωρη αντικατάστασή τους. Το να γίνεται κακός καθαρισμός είναι μεγάλο λάθος καθώς προσθέτει στη φθορά των επίπλων σας. Εδώ είναι που έκτισε τη φήμη της η εταιρεία μας, καθώς η διαφορά στην ποιότητα καθαρισμού είναι εμφανέστατη. Μην αναλώνεστε σε αχρείαστες ταλαιπωρίες, απλά στραφείτε απευθείας στους καταξιωμένους ειδικούς που προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Η CleanMaster τοποθετεί τον πελάτη πάντα πρώτο, γι’ αυτό και προσφέρει και συμβουλευτικές υπηρεσίες για αντιμετώπιση συγγενικών με το χώρο καταστάσεων. Στη ιστοσελίδα μας θα βρείτε χρήσιμα και εκπαιδευτικά άρθρα και φιλμάκια τα οποία μπορούν να σας κατατοπίσουν αλλά και να επιδείξουν τις γνώσεις μας. Εμπιστευτείτε την CleanMaster και θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους.