Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

pages-gr-katharismos-salonion

Kαθαρό σαλόνι χωρίς κατάλοιπα απορρυπαντικών με πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας Allerg-STOP.

pages-katharismos-salonion2Καθαρισμός Ταπετσαριών: Εξειδικευμένο καθάρισμα για ταπετσαρίες σαλονιών, που απομακρύνει όλα σχεδόν τα είδη λεκέδων όπως ιδρώτα, λάδι, καυσαέριο και εμετούς. Επίσης, γίνεται επεξεργασία ξεβγάλματος για εξουδετέρωση των καταλοίπων, τα οποία δεν παραμένουν στις ίνες και αποφεύγεται το γρήγορο βρόμισμα, η μακροπρόθεσμη καταστροφή και το πρόβλημα των αλλεργιών. Συγχρόνως, γίνεται απολύμανση για εξαφάνιση των οσμών, βακτηριδίων και μικροοργανισμών. Προστασία με Teflon για δύσκολο λέρωμα και εύκολο καθάρισμα.

 

 

 

Οι Allerg-STOP Professionals αναλαμβάνουν µε υπευθυνότητα τον πλήρη καθαρισµό του σαλονιού σας εξασφαλίζοντας:pages-katharismos-salonion3

  • Απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούµενους καθαρισµούς, σε ελάχιστο χρόνο.
  • Τέλεια αποτελέσµατα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιµετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και µικροβίων σε όλες τις υφασµάτινες ή δερµάτινες επιφάνειες.
  • Εξειδίκευση στον καθαρισµό και την περιποίηση δερµάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων.
  • Καινοτόμα τεχνολογία για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων µε τις καθαρισµένες επιφάνειες.
  • Πιστοποίηση Αντιαλλεργικής Προστασίας Allerg-STOP.

 

Καθαρισμός Δερμάτινων

Φρεσκάρουμε το χρώμα του δερμάτινου καναπέ ή της αγαπημένης σας πολυθρόνας, στο κατάστημά μας.  Χρησιμοποιώντας βερνίκια, κρέμες, βούρτσες και πανιά τα φροντίζουμε και τα συντηρούμε με τον καλύτερο τρόπο τα αγαπημένα σας έπιπλα και αξεσουάρ από δέρμα.

Η νέα οικολογική υπηρεσία Allerg-STOP εφαρµόζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, επί τόπου στο χώρο σας, σε ελάχιστο χρόνο, από τους πιστοποιηµένους συνεργάτες του δικτύου µας.

Απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσµατα Allerg-STOP. Το έχετε ανάγκη!

 

pages-katharismos-salonion4 pages-katharismos-salonion5 pages-katharismos-salonion6 pages-katharismos-salonion7

 

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Καλέστε μας σήμερα στο 99 659 015 και χαρείτε το σαλόνι σας πεντακάθαρο και υγιεινό.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –